Skärmavbild 2014-05-30 kl. 14.05.14

Nu har vi även, förutom Moobis, haft Bookis uppe i snart ett år och vi har lärt oss grymt mycket och fått en massa bra feedback. Men framförallt har vi sett alla dessa fantastiska böcker som era författare skriver med brinnande lust.

NYA TIDER

Så… med detta i åtanke så har vi under ett tag nu rivit hela Bookis och byggt ett nytt Bookis. Den största förändringen är att vi nu kör det helt i WordPress. Detta för att vi ska kunna underhålla allt på ett mycket mer effektivt sätt, så vi kan lägga tid på utveckling i stället. Detta också för att det förenklar uppläggandet/publicerandet av böcker.
Men det vi har fokuserat mest på är besökaren och möjligheterna för författarna att få sina böcker lästa och sedda.

VAD ÄR NYTT?

Som besökare kan du nu när du besöker en kategori (ex ‘Sagor’) filtrera genom att välja språk, årskurs eller ljudbok för att hitta den bok du letar efter. Besökarna kan också ”bokmärka” spännande böcker i en läslista, så de kan surfa runt och kolla in en massa spännande böcker innan de lånar dessa. När besökaren tittar på en bok kommer liknande böcker visas samt vad andra som tittat på en aktuell bok också har hittat. Ju fler böcker ni har, desto mer kommer dessa verktyg bli ett måste.

OKEJ, MEN NÄR?

Vi har ett tag kvar innan vi lanserar det nya Bookis, men jobbet är igång. Buggar ska fixas och design ska putsas. Vi räknar med ett par veckor eller tre innan vi har det nya Bookis uppe och sedan kommer vi höra av oss.
Det innebär också att ni nya kunder tyvärr får vänta ett litet tag till, innan vi kan skapa ert Bookis.

Ni som redan har ert Bookis kommer givetvis kunna flytta över allt och om ni inte vill det, kan ni fortsätta ha ert gamla Bookis som det är. Vi kommer att kontakta er i god tid innan.

Trevlig helg!

Inlägget Stor arbetsplats här nu, kära vänner! dök först upp på Bookis.se.